מי אנחנו
עם תשוקה משפחתית, וותק של 70 שנה בענף האפייה, לחם קמה הוקמה לפני כ-12 שנים
כיום, לחם קמה מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים אפויים קפואים ומספקת מוצרי מאפה לסוגיהם לארגונים, חברות ועסקים פרטיים בפריסה ארצית.
עם תשוקה משפחתית, וותק של 70 שנה בענף האפייה, לחם קמה הוקמה לפני כ-12 שנים
כיום, לחם קמה מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים אפויים קפואים ומספקת מוצרי מאפה לסוגיהם לארגונים, חברות ועסקים פרטיים בפריסה ארצית.
בתהליך היצירה אנו משקיעים מחשבה רבה ותכנון מדויק של הכנת הלחם. החל מהקפדה על חומרי גלם איכותיים וטבעיים בלבד ביניהם קמחים מיוחדים, דגנים ומחמצות מגוונות המעניקות טעם ייחודי לכל כיכר. ממשיך בהקשבה לבצק, לטמפרטורה ולמנוחה הרצויים לו ובתזמון תהליך התפחה איטי ומתמשך, כיאה למסורת, נעניק ללחם מרקם פנימי עשיר ואוורירי. לבסוף, כל כיכר זוכה לטיפול ידני אוהב בשילוב אפייה בתנורי אבן שמוסיפים לו ניחוח וטעם רב
ההתמסרות שלנו לתהליך עקבי זה מעניקה ללקוחותינו מוצר איכותי, אחיד וטעים, כך שהם יהנו מהנראות, הריח, מגע הקראסט וטעם הלחם. השימוש בטכנולוגיות הקפאה מאפשר ללקוח לארגן לעצמו את מרכולתו ביעילות בהתאם לצרכי לקוחותיו, ובעזרת רענון קל להביא אליו את חוויית האפייה. צוות העובדים בלחם קמה קשוב לצרכי הלקוחות, יודע להתאים את המוצר הנכון ביותר עבורם ומספק שירות מקצועי תוך מתן ייעוץ וליווי אישי מתהליך בחירת המוצרים הנכונים ועד הטמעתם
לפני הרבה הרבה שנים.... את הבצק לשו בידיים והאפייה נעשתה בתנור האבן שסבא רבה בנה במו ידיו
מאפיית לחם קמה הוקמה על ידי דור רביעי של אופים כמאפיית בוטיק המתמחה בלחמי ארטיזן אירופאים
כיום, לחם קמה מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים אפויים קפואים ומספקת מוצרי מאפה לסוגיהם לארגונים, חברות ועסקים פרטיים בפריסה ארצית